Kontakta oss

Adress: Kälkbacken 19B, Tullinge

Telefon: 072 362 54 54

E-post: info@rentochsnyggtistockholm.se

Öppettider: Mån-Fre 07:00 – 18:00


om oss

Jag heter Svitlana Nechytailuk, jag kom till Sverige i mars 2015 med min familj från Ukraina. Självklart kunde jag inte svenska samt min engelska var sådär. För att kunna leva behöver man ett jobb. Efter att ha skrivit mitt CV, började jag söka jobb och samtidigt lära mig svenska på egen hand. På grund av min knappa svenska och engelska fick jag inga svar, även om jag har magister i ekonomi, så hjälper inte det. Insåg att jag måste lära mig svenska för att få ett jobb.

Jag började söka jobb inom städ- och restaurangbranschen, även där ville man ha en svensktalande personal. Efter några veckor, tack och lov! fick jag ett jobb på Fredhäll Städ och Bygg och samtidigt började en kurs i svenska. Men allt gick inte som jag tänkt.

Då bestämde jag mig att jag ska starta eget företag, varför inte? Jag jobbade på och lärde mig svenskan. Efter ca 1,5 år kunde jag anställde den första personen. En tjej från Ukraina, en skön känsla att kunna hjälpa någon som behöver ett jobb!

Jag följer alltid med nyanställd personal, de flesta från Ukraina, tills jag ser att de kan sitt jobb och känner sig trygga.
Jag gillar det jag gör, att hjälpa tjejer från Ukraina med jobb samt att lära sig svenskan.

Nu ta vi nästa steg och utveckla företaget för att få mer jobb till mina anställda och mig själv.

Alla kunder vi har kommer via rekommendation. Så om ni har läst allt och inte behöver städhjälp just nu (fast jag hoppas att exakt ni behöver just nu en städleverantör) så får ni gärna tipsa mig hur jag kan växa och anställa fler arbetssökande, och fortsätta göra det som vi gillar!